Reviews

Een review geven kan onderaan deze pagina.

We hebben een geweldige tijd gehad in de prachtige en stijlvol ingerichte B&B Nordengoed.

De gastvrouw was erg vriendelijk en gastvrij. De B&B was heel mooi, heel nieuw en heel schoon. De bedden lagen heerlijk. De douche zag er niet alleen prachtig uit, maar werkte ook perfect. Het zitkamergedeelte beneden was ingericht als een gezellige huiskamer. De bank zat heerlijk. Ook het keukenblok was handig om even voor jezelf een kop koffie of thee te zetten. En met de koelkast kon je je eigen drankje koud zetten. Het ontbijt was super. Heel compleet en alles smaakte heerlijk. Vanuit de B&B kun je alle kanten op. Cultuur, natuur, fietsen en wandelen.

Een prachtige, rustige plek om even helemaal bij te komen!

december 2023

5
Hendrik en Gineke

Een prachtige B&B op een mooie landelijke locatie ideaal voor fiets en wandeltochten.
Gastvrouw Margriet zorgt dat het je aan niks ontbreekt, super!
De kamers zijn prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Een echte aanrader.

oktober 2023

5
Gerrit & Metje

Het is heerlijk vertoeven in deze bijzondere, smaakvol ingerichte suite. Een lekker verwen ontbijt, een eigen terras, een mooie omgeving en een erg vriendelijke gastvrouw. Kortom: het is hier genieten. Wij komen zeker terug.

sept 2023

5
Ruud en Jolanda

Een super mooie en fijne B&B waar veel aandacht en zorg aan is besteed. Heerlijke bedden, een mooie badkamer met een heerlijke douche. Een heerlijk, goed verzorgd en afwisselend ontbijt wordt elke ochtend gebracht door de zeer vriendelijke en toegankelijke gastvrouw. Vanuit de kamer een prachtig uitzicht met lekkere stoelen om te genieten van de zon. Auto staat op een privé plekje en ook de fietsen konden binnen gestald worden. Kortom een echte aanrader.

sept 2023

5
Ellis van Gennip – Vrijman

Ruimte, Rust en Gastvrijheid zijn voor ons de sleutelwoorden bij ons verblijf in Nordengoed. De B&B ligt in een prachtig gebied van weilanden aan de rand van de Veluwse stad Nijkerk.
De erg vriendelijke gastvrouw Margriet zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en maakt je graag wegwijs in haar B&B en de omgeving. Alles ziet er sfeervol uit van kamer tot eigen terras.
De B&B is van alle gemakken voorzien en is netjes en zeer schoon. De kamers zijn ruim en de bedden zijn zeer goed. Je hebt zelfs keuze uit hardheid van matras! Ook de badkamer is erg comfortabel.
Wij komen graag nog een keer genieten van deze ruimte, rust en gastvrijheid!

aug 2023

5
Suze en Henk Kuiper

Super mooi gastenverblijf in een rustige omgeving en een prachtig uitzicht op de paarden in de wei.
Heerlijk ontbijt en een vriendelijke gastvrouw.
Wij vinden het een toplocatie en komen graag nog een keer terug.

juli 2023

5
Ad en Diana

Vandaag thuisgekomen van 2 betoverende nachten bij b&b Nordengoed. Wij zijn heel erg verrast geweest! Zo een mooie en aangename b&b heb ik in tijden niet meer gezien. De rust, stilte en het prachtige domein hebben hier zeker hun aandelen in! Een super mooie kamer, met een zalig bed en op en top nieuw interieur maakte het helemaal af!

Het ontvangst van de gastvrouw is ook niets op aan te merken. We hadden net twee uur gereden vanuit België en waren wat moe. Maar door de gastvrouw, voelde we ons meteen thuis. Konden we meteen ons installeren en zijn na 3 dagen en 2 nachten helemaal zen naar huis kunnen gaan.

Deze b&b is voor herhaling vatbaar!

juli 2023

5
Goele

We hadden 3 nachten geboekt in B&B Nordengoed, bij aankomst zijn we blij verrast.

Wat een prachtige suite, de gastvrouw is ontzettend vriendelijk en meedenkend.
We hebben meteen een nachtje bijgeboekt.

Mooie badkamer, fijn en mooi bed, de hele inrichting zag er zo schitterend uit. Ondanks het warme weer toch lekker koel. Het uitzicht over de weilanden was geweldig, vooral de zonsondergang is schitterend!!
Elke morgen genoten van het heerlijke ontbijt, op het mooie terras !!

Echt een aanrader, we komen graag weer eens terug!!

juli 2023

5
Els en Harrie Bartels

Een prachtige B&B op een geweldige plek! De gastvrouw is heel vriendelijk en je voelt je gelijk welkom. Je kunt aan alles merken dat ze dit met veel liefde heeft opgezet.

Heel mooi ingericht, heerlijk schoon en fris, en een prachtig terras waar je ontzettend geniet van de rust en het fantastische uitzicht.  Super geslapen in het fijne bed, een heerlijke douche en genoten van een overheerlijk ontbijt buiten op het terras omdat het een lekker weertje was. Goede tips om de omgeving te leren kennen.

Ook heel erg leuk dat het zo prachtig is gerenoveerd en dat het zo’n rijke geschiedenis kent. Dat maakt deze B&B extra bijzonder.

Heb enorm van het verblijf genoten en voelde me na afloop helemaal bijgetankt. Over een paar weken ga ik er samen met mijn echtgenoot nog een keertje naar toe en daar kijk ik echt naar uit.

Voor mij verdient deze B&B 5 sterren en raad het iedereen aan!

mei 2023

5
Jolanda

Samen met een vriendin een nachtje verblijven bij B&B Nordengoed. Heerlijke aankomst met verse cake en goed uitleg  van Margriet hoe alles werkt en waar we alles kunnen vinden  Op t terras genoten van de rust en het uitzicht.  Nadat we ergens gegeten hadden zijn we nog een keer neergestreken op terras voordat we we de oogjes sloten. Heerlijk uitgerust wakker geworden en verwend met een luxe ontbijt.  Na een prachtige wandeling hebben we de rest van het ontbijt als lunch genuttigd.  Voor mij was t een mini vakantie waarna ik weer heerlijk opgeladen naar huis ging.  Aanrader dus!

mei 2023

5
Anka

Top weekend gehad! 2 nachtjes proefslapen in B&B Nordengoed. Wat een heerlijk plekje in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht over de weilanden. Ontvangst door de gastvrouw was super! Luxe ontbijt, fijne badkamer en heerlijke bedden. We komen hier zeker weer.

april 2023

5
Inge en Marc Gelderloos

Review plaatsen?

Wij zijn blij met iedere review, beoordeling of positieve feedback. Wilt u uw ervaring delen met anderen op onze website stellen we dat zeer op prijs. Vul het reviewformulier in en geef uw eerlijke beoordeling.

Na controle op spam zullen we de review plaatsen, dit kan even duren.

Review formulier

    Aantal sterren: