Lekker uit eten in de buurt

Nijkerk is rijk aan goede restaurants. In de binnenstad kunt u heerlijk genieten van de allerlekkerste gerechten, een goed glas wijn, speciale koffie en ambachtelijk ijs.

Ook aan het veluwemeer kunt u genieten van het prachtige uitzicht en vindt u diverse eetgelegenheden. Hieronder stellen we een aantal restaurants voor die we zeker aan kunnen raden.

Genieten bij de beste restaurants in Nijkerk:

Moeke Nijkerk

Bij Moeke kun je voor alles terecht; gewoon een terrasje pakken, de lunch, de borrel, maar natuurlijk ook voor het diner! Iedereen is welkom, met grote óf met kleine trek. Op Moeke’s uitgebreide dinerkaart vind je voor ieder wat wils. Van een heerlijke malse Moeke burger, een mooi stuk vis of lekkere vegetarische gerechten! En natuurlijk heel veel zoete lekkernijen!

Afstand: 2 km

De Dolle Joncker

Het gezellige restaurant de Dolle Joncker is gevestigd in een monumentaal pand op een unieke locatie aan de haven van Nijkerk, tegenover het monumentale stadhuis en op loopafstand van het centrum. Het biedt u de gelegenheid voor een lekker avondje uit. De kaart wisselt minimaal 5 maal per jaar en speelt in op de verkrijgbaarheid van seizoensproducten, zoals bijvoorbeeld asperges, mosselen en wild. Parkeerruimte is ruim voldoende beschikbaar (op 40 m. loopafstand) en is geheel gratis.

Afstand: 2,7 km

Restaurant Bodega Salentein

Op Landgoed de Salentein komen smaak, beleving en culinaire passie samen in maar liefst twee unieke, gastronomische concepten. In beide restaurants proeft u de elegantie van Argentinië in de beroemde Salentein wijnen en het stoere buitenleven in het overheerlijke vlees van de Salentein Black Angus runderen. 

Afstand: 4,6 km

Restaurant Het Sluishuys Nijkerk

Chaf Patron erik Hendriksen behoort met zijn keuken van Het Sluishuys in Nijkerk tot de 500 beste restaurants van Nederland. Hij staat in de Michelin en de Gault &Millau gids en werkt met de unieke code van eer; ambachtelijke bereiding met de beste producten en altijd zonder kunstmatige toevoegingen.

Afstand: 6,7 km

Winkelcentrum Paasbos

Het winkelcentrum Paasbos ligt op loopafstand van Nordengoed. Hier vindt U :
Happy Food
– Mogelijk de beste plek voor het afhalen van patat met iets lekkers.
Aldi
– De supermarktketen met uitgebreid aanbod aan kruidenierswaren, vlees en zuivel. 
Chinees “Het Oosten Nijkerk”
– Zowel om even iets aftehalen of uitgebreid te gaan dineren op locatie. 

Afstand: 1 km

Albert Hein / Intratuin

De supermarkt van Albert Heijn is er voor de dagelijkse boodschappen.
Aan de andere kant van de weg vindt U Intratuin Nijkerk. Daar kunt u terecht voor  gezellig winkelen tussen de bloemen en planten en natuurlijk een lekker kopje koffie.  

Afstand: 1,3 km

Overnachten in één van onze modern landelijke Suites

Heerlijk wakker worden in alle rust en genieten van het landelijke uitzicht.